Våre Nyheter

Responsiv

… nettside forandrer utseende og layout basert på størrelsen av skjermen nettsiden vises på. Responsive nettsteder kan være konstruert for å gjøre teksten på siden større og enklere å lese på mindre skjermer. De kan også konfigureres til å få knappene på telefonens skjerm enklere å trykke. Mer sofistikerte måter å bruke responsive design på en mobil enhet inkluderer: formatering på nettstedet for å skjule eller presentere helt forskjellig informasjon, radikalt endre grafikk og farger, eller selv å redusere området for å understreke nettopp det viktigste brikken.

Responsive nettsteder er ikke en kostbar investering. I mange tilfeller kan en eksisterende nettside oppgraderes.

Hvis det har gått mer enn 2 år siden du oppdatert nettstedet ditt, er det på tide å begynne å tenke på en overhaling, eller benytte deg av vår webmaster tjeneste. Content Management Systems er mye mer robust enn de var for flere år siden, og gir mange nye funksjoner for deg og dine brukere. Content Management Systems gir også deg muligheten til å gjøre endringer i nettstedets innhold uten omfattende kunnskap om HTML. I tillegg er noen eldre funksjoner bli utdatert. Hvis nettstedet brukerFlash, er det mange telefoner som ikke støtter det, noe som betyr at kundene ikke vil være i stand til å se innholdet.

HVORFOR RESPONSIV NETTSIDE?
Søk med mobil har økt siden 2010 med 400%, smarttelefonbrukere som søker på tjenester i nærmiljøet er flere enn 90%, ca 60% ringer etter å ha søkt, og like mange oppsøker stedet de har søkt etter, ca 85% disse gjør et kjøp innen 24 timer. ca 80% av Norges befolkning har en eller annen smarttelefon.

Det er på tide å gjøre nettstedet klar for mobile brukere, kom innom oss i dag for en kopp kaffe, noe å bite i (om vi har), og en løsning på din utfordring.

Leave A Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *