Mediaworks informerer om finansiering ved betalingsanmerkninger

Mediaworks har alltid hatt en striks holdning til finansiering. Tidligere har betalingsanmerkninger alltid ført til forskuddsbetaling hos oss.

Imidlertid har vi endret på denne praksisen i det siste. Så lenge debitor kan stille med sikkerhet, vil vi tilby finansiering, selv dersom kunden har betalingsanmerkninger. Sikkerhet stilles i form av bankgaranti, midler på en egen, sperret depositkonto eller ved å pantsette fast eiendom.

Ønsker du utfyllende informasjon om lån med betalingsanmerkninger, henviser vi til generelle bestemmelser på følgende nettside:

Lån med betalingsanmerkninger

Våre finansielle tjenester

Mediaworks’ samarbeidspartner har nå også muligheten til å tilby følgende finansielle tjenester:

  1. lån med betalingsanmerkninger
  2. refinansiering med betalingsanmerkninger
  3. takst av bolig, før det eventuelt stilles sikkerhet i denne

Dersom du stiller med kausjonist, vil ovenfornevnte krav falle bort, forutsatt av nevnte kausjonist kan stille med tilsvarende sikkerhet som nevnt ovenfor. Vi er behjelpelige med å veilede deg i denne prosessen, slik at prosessen med kausjonist eller medlånesøker går så glatt som mulig.

Lån med betalingsanmerkninger som privatperson

Dersom du låner som privatperson, er lånebeløpet uansett begrenset til 2,5 ganger brutto årsinntekt. Mediaworks vil i slike situasjoner ha tilsendt

  • lønnsslipp
  • arbeidskontrakt
  • bekreftelse fra bank på etablert bankforbindelse

Rentesats ved lån med betalingsanmerkninger

Ved lånefinansiering skal lånet tilbakebetales, uansett om lånetaker har betalingsanmerkninger eller ei. Oppfølgingen i etterkant av finansieringen vil skje på alminnelig måte.

Mediaworks’ rutiner rundt kredittsjekk

Mediaworks benytter følgende kilder når vi undersøker omstendigheter rundt en lånesøknad, uansett om lånetaker har betalingsanmerkninger eller ei:

 

Dine rettigheter dersom du har betalingsanmerkning

Når det registreres en betalingsanmerkning på deg eller på din bedrift, skal det i forkant ha blitt tatt rettslige skritt. Disse rettslige skrittene skal ha blitt tatt av et inkassobyrå eller av kreditor selv i form av egeninkasso. Først én måned etter at dette er igangsatt, kan det registreres betalingsanmerkning.

Betalingsanmerkning er altså noe som ikke kan oppstå «over natta», og du får flere varsler før du har fått betalingsanmerkning.

Leave A Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *